Aflyst løbsdag?

bladmdraabe.jpg

Hvornår får det her regn en ende? [-o< Det har regnet uden ophør her hele dagen og det var med fare for liv lemmer og kamera, 😮 at jeg sneg mig ud på altanen et kort sekund og fangede dette. Og så gik det ellers stærkt med at komme ind igen. Jeg er træt,(:| men det er også de smertestillende pillers skyld. Næsten uanset, hvad jeg gør, så falder jeg i søvn, når jeg har taget bare ½. Nå, men jeg trængte nu også for en lur alligevel, så det var okay. Jeg blev vækket af min sødeste søvn |-) af telefonen. Dejligt - det var Marianne, som straks vil sætte sig for at finde skiltet med navnet på den vidunderlige Clematis. Vi kan “snakke solen sort” så det blev vel til 1½ times snak el. noget :-” Jeg skulle have hele turen til Fyn og ….vi kan bare snakke i evigheder :)]. Vi blev afbrudt af hendes mobil, hvor hendes stakkels mand sikkert forsøgte sig til sidst, i desperation over ikke at kunne komme igennem 😉

Med disse enorme mængder vand, er der stor risiko for (det var i formiddags!!! og det har regnet lige siden), at løbsdagen på lørdag bliver aflyst. Der tages stilling imorgen klokken 13, men som det har regnet hele dagen, og de også har lovet imorgen, tør jeg næsten vædde min gamle mosters hat på, at der bliver aflyst. Nedenstående for lige at minde os om, at det HAR været godt vejr!!!

galop.jpg

2 thoughts on “Aflyst løbsdag?

Der er lukket for kommentarer.