Jans private prinsesse

img237801.jpg

Jeg så det lige her idag på min blogrunde. Jan på Filipinerne skal være far, og det bliver hans helt egen Prinsesse – kig selv forbi og se hvor sød hans kone Girlie er i løbet af sin graviditet. Nu er det lige før, hun nedkommer med en prinsesse – Spændende.

Jeg kender Jan gennem Jakob, de to er bedste venner! Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til det, 😉 for det var jo nok Jan, der “smittede” Jakob med sin trang til at tage udenlands, så lidt “hans skyld”, at jeg nu må undvære Jakob her. Men bare de er glade derude, så må jeg jo leve med det 🙂

2 thoughts on “Jans private prinsesse

 1. Jakob – 🙂 Det ved jeg godt. Nu var det udfra et helt egoistisk synspunkt, fordi jeg jo savner dig :((

  Der er nok altid både plusser og minusser, men det er så lige fordelingen afhængig af, hvad man gerne vil have – den der edderkop ville være et megaminus hos mig 😀 Men jeg skal nok komme og besøge dig alligevel – hvad gør man ikke 😮

 2. Hvis Jan skal have skylden for at jeg tog til Asien, så er den eneste ting jeg vil bebrejde ham at han ikke fik mig overtalt noget før!

  Jeg ved godt hvorfor mange mennesker ender herude fra vesten, fordi her kan man LEVE! Og leve godt!

  OK, der er selvfølgelig plusser og minusser, men overvejende plusser… vejret bland andet og den afslappethed som hersker her.

  En stor hilsen fra LUNE og REGNVÃ…DE Thailand!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.