Projekt “tagged”

Jeg er blevet “tagged” – af Birthe, hvilket betyder, at jeg skal fortælle jer 8 ting om mig selv (“knappen på random” 😉 ). 8 andre skal så “tagges”, og de skal så nævnes her på siden og oveni skrive en kommentar på deres blogs, at de er blevet “tagged af mig. De 8 heldige skal så skrive 8 vilkårlige ting og “tagge” 8 andre…. Let the show begin!!!

1. Jeg har været i avisen flere gange. Første gang på min første skoledag, anden gang var min veninde og jeg afbilledet på stranden (Gudskelov var vi unge og smukke og slanke dengang!), og sidst var en rundspørge i Nykøbing Falster, hvor man blev spurgt, hvad man havde købt på udsalg.

2. Har mødt “et par” kendisser igennem tiden, 2 danske tøser på toiletter faktisk, hvor vi fik en sludder. Den ene var Camilla Miehe-Renard og den anden Anette Heick. Sissel Kyrkjebö har jeg også mødt sådan helt tilfældigt, men det var først efter jeg havde fået en lang snak, at det blev mig fortalt at det var hende. Hyggeligt nok og helt almindelige søde piger, når man møder dem “out of the box”. Derudover Al Jarreau, Michael Bolton, Niels lan Doky, Curtis Stigers (fik jeg en lang snak med – en rigtig sød fyr) og Randy Brecker, og David Sanborn efter en koncert og jeg har så galt stået på scenen sammen med Diana Ross. Så intet kan tilkomme mig på den konto. Nåh ja, og så var der jo de famøse Chippendales, som jeg også mødte sammen med en trillion andre efter showet, men sjovt var det.

3. Har levet som vegetar i 9 år, og befandt mig godt med det, synes jeg. Problemet var, at man skal være opmærksom på, at få alt det man skal, og det var jeg ikke. Men helt sikkert en god ting sålænge det varede. For nogen år siden fik jeg lyst til kød igen, og så gjorde jeg det. Derimod er jeg ikke til rødt kød, der går grænsen, ligesom jeg ikke rører lam.

4. Jeg ELSKER lakrids!!! Især: Poletter, Blue Jeans, og piratos – men jeg prøver at lade være at spise ret meget. De famøse kilo skal jo af, så kan det ikke nytte med en mængde tomme kalorier i form af lakrids. Men der røg da 2 pk. Läekerol Salvi i kurven igår!! Dem elsker jeg også!!

5. Jeg er elsker at se ting gro, og min lejlighed uden planter, kan jeg slet ikke forestille mig. Har det stadig sådan, at ser jeg en spændende plante/kaktus/sukkulent, så er jeg fristet. Men det går ikke, vindueskarmene er booket helt op – no more room. Så både med sommerblomster og almindelig planter/blomster, skal jeg “styre mig”!

6. Jeg er en “typisk” pige, der elsker at shoppe. Nyder det i fulde drag og det er sådan set ligemeget om det er mad, el. hvad hvad det er.

7. Da jeg var meget lille, måske en 3-4 år sendte min mor og jeg ind til en konkurrence i Anders And – det fik jeg hver uge, sammen med en pakke Gajol! Og vi vandt sørme – en tøjdyrs-Snurre Snup, der var ca. 50 cm lang og som kunne trækkes op i ryggen og sige “I can help myself”. Han eksisterer vist nok i en kasse endnu, hvis ikke han røg ud, da vi ryddede op, i alt det for nogen år siden. Hans “snak” gik i stykker, men han var nu rigtig sød, og sjov.

8. Har også en svaghed for guldrammer og gamle malerier, og således er der flere af slagsen her på matriklen. Især er jeg glad for et, som er købt på Lauritz.com for nogen få år siden med motiv fra Dyrehaven. Derudover har jeg arvet nogen meget fine raderinger også, som jeg også er utroligt glad for. Er faktisk ikke færdig med at hænge op endnu, og så sent som igår, fik jeg hængt et op herover skrivebordet.

Så skal stafetten gives videre til:

Catarina

Irene

Peach Melba – Johanna

M-ALO – Michael

Moccapigen – Anita

Pia – Qvinde.dk

Trusru

Twishart – Tina

15 thoughts on “Projekt “tagged”

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Tagged

 2. Trusru – Det er okay. Jeg ved, jo hvad der er sket fornyeligt 🙁 Måske på et andet tidspunkt! Hyggeligt lige at høre fra dig under alle omstændigheder – Take care 🙂

 3. Hej Deb,

  Jeg kommer også til at melde fra, jeg ville ellers gerne. Men har ikke lige overskudet til det lige p.t… Det er ellers en sjov ide. 🙂

 4. Pingback: Catarina » Blog Archive » Jeg er blevet “tagged” ..

 5. :^o Ja lidt, fordi jeg som “sikre” havde regnet netop du og Michael, men sådan er det. Det er da valgfrit. Men som du siger, der er da masser der kan nå og være med endnu!:)

 6. Deborah – er du direkte skuffet over det!? Det er da kun en lille leg 🙂
  Der er nok at tage af ude i det danske Blogland og endnu er stafetten så ny og ung, så der er masser, der ikke er blevet tagget endnu 😉

 7. Pingback: Peach Melba » Blog Archive » Jeg er blevet tagged!

 8. Hahaha…en æske Gajoler og et Anders And blad. Hvor sødt!

  Jeg elsker også lakrids! Specielt “Negerpenge”! :-j

Der er lukket for kommentarer.