Tropisk regntid?

regnvindue.jpg

Ja det skulle man tro var indført her!! Det står ned i metertykke baner! Igår talte jeg med Jakob som sendte mig fotos af regntid derude, og her lader det intet tilbage at ønske for det overhovedet!

Far var sød og komme med bilen til mig, så jeg har den til jeg skal på Galopbanen på lørdag. Men det bliver altså kun hvis det er ordentligt vejr. Hvis det pisser ned, så skal jeg altså ingen steder. Ja lige ned og se Mariannes hest “Dylan” det skal jeg, men heller ikke mere så!

Vi var lige forbi posthuset, far skulle ind og sende en føs’dagshilsen og imens tog jeg ovensiddende! Og det regner stadig.

Forkælede mig selv med 2 ugeblade på vej hjem. Søndag og Ude og hjemme, så har jeg vist underholdning nok lige foreløbig.

Jeg glæder mig til, at se “ham” og få snakket. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok, og samtidig er det dejligt at gå og glæde sig til. Jeg hygger mig med andre ord med gode tanker, ugeblade, te og lidt. Så det går jo nok….. men derfor ville jeg nu ikke ligefrem klage over, hvis det holdt med at regne!! Og så har jeg sat en portion tomater mere over! 😉

2 thoughts on “Tropisk regntid?

  1. 🙁 Ja, trafik i Thailand er med risiko for liv og lemmer har jeg hørt fra dig, og andre 😉 Godt du ikke kom til skade :*

    Knus

    Deborah

  2. Ja, det regnede lidt på Sjælland, så jeg på Politikens netside. Og det regnede også her i Thailand da jeg skulle et smut til Cambodia på Hondaen… sku ikke den bedste kombination! Se selv på min blog! Og så fangede jeg endnu et tåbeligt thai vejskilt! Men det var tæt på at blive den skinbarlige sandhed da en tåbe i en lastbil overhalede hvor han intet kunne se, bla. mig på Bladet!

    Knus!
    Jakob

Der er lukket for kommentarer.