Opmuntring!

Hos Ella klages der som her over det VÃ…DE vejr. Vi er nærmest druknet her og også her i ejendommen er der vand i kælderen. Forhåbentlig ikke i mit kælderrum!! Det vil vise sig om lidt, for jeg skal ned i tørrekælderen med noget tøj – ud på altanen kan det jo af gode grunde ikke komme. En derovre hos Ella sagde at vi passende kunne huske på “Singing in the rain” – det kan vi da, så her kommer dejlige Gene Kelly til jer:

Ellers har Jakob hjulpet mig igennem denne triste formiddag, og vi har holdt varmen ved vores hyggelige snak 😉 Det regner nemlig også derude 🙁 Ovre i min seng ligger “Garbo” og snorker så højt, at jeg kan høre det! Hun er sød! Vasketøjet kalder og så får jeg gæster!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.