Pink Dahlia et lyspunkt på dagen

pink-dahlia.jpg

Vejret ér deprimerende efterhånden, men når man ser de stakkels mennesker, der har hele huset under vand, er man jo et skarn, hvis man klager sig. Her er tørt og godt her, og kaffe, te og andre goder lige ved hånden, og her er endda varme på, skulle jeg få kulde”flip”. Så jeg kan ikke klage faktisk. Nu er det også holdt med at regne, og jeg var lige ude og besigtige altanen. Den pink Dahlia, jeg “kom til” at købe for lidt siden, men hvor blomsten knækkede af, blomstre nu. Den har masser af knopper og sikke et lyspunkt på en grå, grå og meget våd dag! Den er da smuk!

Mit besøg blev ikke til noget, han dukkede aldrig op. Da jeg så var faldet i søvn i stolen og også havde opgivet ringede han, at det hele var forsinket, og han nu var kaldt på job! Argh! Jeg skulle ikke noget, men jeg har da alligevel ventet og også købt lidt lækkert og sådan. Også glædet mig, for det er år siden, jeg har set vedkommende. Nå, nu må Guderne vide, hvornår det så bliver.

Da far hørte at løbene var aflyst imorgen ville han gerne en tur i Metro, så han skal lige have bilen ved 10-tiden imorgen. Søndag skal vi jo til frokost i Grøften. Det bliver dejligt, bare det holder tørt!

3 thoughts on “Pink Dahlia et lyspunkt på dagen

  1. Hej begge, ja jeg glæder mig også til en tur i Grøften. Det er her til morgen tørvejr, så lad os håbe, det holder lidt! Synes også Dahliaen er smuk! 🙂

  2. Meget smuk blomst, og skøn farve 🙂
    Rigtig god tur i Grøften. Der har jeg godt nok ikke været i mange år.

  3. Heldige asen:) Det lyder bare så godt! I grøften! Bare det var mig.8->
    Så må vi håbe for jer, at I ikke drukner den dag. 7-9-13 [-o< Jeg har udsigt til naboens stort anlagte petuniabed. Når først alle knopperne er sprunget ud, føler jeg mig henført til sydpå! Det er SÃ… flot.:)

Der er lukket for kommentarer.