Bryllupsfeber

brudebuket-1995opt.jpg

bryllup-1995opt.jpg

Jeg har 2 gange fotograferet til bryllupper. Den ene gang var her i 1995, og jeg synes selv det blev nogen meget smukke billeder. Dette er selvfølgelig kun et par af dem.

Idag bliver Hans og Mette gift – Tillykke til dem!

5 thoughts on “Bryllupsfeber

 1. 🙂 Hej Mette

  Hyggeligt at høre fra dig! Håber I havde en SKØN dag og fest bagefter! Glæder mig til at se billeder! Kom endelig igen og åben for kommentarer udefra – så kan jeg også lægge en hilsen hos dig.

  Kh

  Deborah

 2. Nej, hvor sødt af dig at nævne, at vi blev gift i går – tusind tak ;o)

  Hold øje med min blog i den nærmeste tid, så vil jeg forsøge at sætte nogle billeder på nettet – også af mine smukke brudebuket, som var et “sammenskudsgilde” af blomster fra min mand, mor, far, bror, svigermor, svigerinde, niece samt fire veninder – utrolig smuk buket, som var totalt uforudsigelig, idet de hver skulle medbringe en blomsterstilk (Han medbragte dog blomster til halvdelen af buketten) til blomsterbinderen, som bandt den ved kirken ;o)

  Kh. Mette

Der er lukket for kommentarer.