Inden Tivoli

img_2445opt.jpg

img_2447opt.jpg

img_2448opt.jpg

Jeg kunne ikke modstå, at tage et par fotos mere, af den smukke pink dahlia igår, så dem får i fornøjelsen af, her til morgen. Især er jeg facineret af knopperne, som jeg også var det på den lyserøde.

Der sker ikke alverden i blogland i øjeblikket, men der er da nogen trofaste sjæle tilbage Gudskelov. Jeg sidder her og vågner. Jeg “gik ud” som det berømte julelys igår, og trilllede så ind i seng og vågnede her 7.30 imorges. Latten smager godt og nu skinner solen sørme. Før stormede det lige så meget, at jeg måtte redde min dyne på altanen.

Heldigvis ville nogen da være med på den lille tag-leg, og jeg har fået sjove, nyttige, gode inormationer om flere medbloggere – tak til jer, der ville/vil være med. Jeg synes, det er en sjov leg.

Man kan læse, at Superbest har mange sure smiley. Muligvis, men nu er det jo netop selvstændige købmænd, og mange har ligget, hvor de ligger, i mange år – bl.a. min lokale, og den er kendt for sine høje kvalitet, så EB’s skræmmekampagne, rokker ikke ved min tillid til min udemærkede lokale Super Best. Men selvfølgelig skal man da være opmærksom i sin lokale butik, om tingene er ok.

Jakob havde hjemve, og det forstår jeg godt, at man kan have nogengange. Iøvrigt vil jeg gerne reklamerer for hans rigtig gode fotos, som du kan se her. Jeg prøver at overtale ham til Flickr, og han er der også, omend, det er en mikrodel af hans fotos! Han tager nogen dejlige fotos, så jeg synes, mange flere skulle have glæde af dem, og at de ville repræsentere sig så meget bedre der.

Nu må jeg vist hellere komme i omdrejninger, jeg skal i bad, og finde noget passende tøj frem til Tivolituren. Jeg skal nok huske kameraet og skrive senere. Det med tøj er skisme svært…. Godt det er indendørs, det foregår. Den sol, jeg talte om før, er pist væk og det stormer, og ser ud til mere….don’t even mention it 😮

3 thoughts on “Inden Tivoli

  1. Jakob – Tak for dine søde ord! Altid dejligt at høre fra dig.

    Knus Deborah:x

    Emmaline – Tak skal du have, glad for du nyder dem 🙂

Der er lukket for kommentarer.