Tag igen

Marianne – har tagged mig også! Og da jeg er kommet på 8 gode at spytte ud med også inspireret af andres 8, så kommer der lige 8 mere fra mig. Jeg synes sådan set, det her er sjovere end de famøse 100 som jeg kæmpede svært med, og aldrig rigtig fik gjort færdig. Men det kan være, at jeg på baggrund af det her måske gør? Who knows and here comes:

1. Jeg har også et kælenavn, der er ganske rædselsfuldt, og som min far gerne bruger. Det var egentlig min mormor, der fandt på det i sin tid – rest her soul! Nej jeg afslører ikke. Sålænge det kun er far, så går det.
Iøvrigt er der et kælenavn, som bruges ofte og gerne, som jeg gerne lige vil cementerer at jeg hader af et godt hjerte – Debbie. Vil du gerne være min ven, så find på noget andet: Deb, Debse, foretrækker jeg, hvis jeg endelig skal forkortes. Jeg plejer at sige det til nye mennesker, men der er desværre nogen gamle bekendte og venner, der ikke ved det – nu gør I 😉

2. Jeg er født i Berlin – Tysklands smukke (har jeg ladet mig fortælle) hovedstad, og er biologisk halvt amerikansk, og halvt tysk. Så smider vi min danske opvækst oveni, og så er det jo lige før, jeg er international – det er så moderne 😉 På mange måder er jeg meget dansk, og på mange måder er jeg ikke. Jeg tror nok, jeg rent biologisk har fået meget af det amerikanske – det er der nogen, der nok vil tilslutte sig. Det tyske ved jeg ikke meget om, og det har faktisk ikke interesseret mig ret meget, og gør stadig ikke.

3. Det havde det nok gjort, havde jeg fået kontakt til en biologisk søster, der bor dernede. Min biologiske mor er afgået ved døden for mange år siden. Og min biologiske far, har ingen kunnet finde, og gør nok heller ikke nu. Faktisk fik jeg mail fra Sporløs for få dage siden, at de ikke tager mig med, og det mistænker jeg, er fordi de ganske enkelt ikke kan komme videre. Desværre og så igen, så er det ok.

4. I modsætning til mange andre, vil jeg rigtig gerne giftes. Og som indikeret før, så må det gerne blive århundredet bryllup, men jeg ved også, at når det kommer til det, så er ham, og jeg det vigtigste, og jeg kan på det tidspunkt, godt gå hen og bestemme noget helt andet. Lige nu ville jeg være glad for en sød kæreste, hvor der var minimum af udsigt til et bryllup af en eller anden slags. Og nej jeg har aldrig været gift.

5. Jeg har ingen børn. Jeg har altid troet, jeg skulle have, men det har aldrig været et brændende ønske hos mig. Da det nærmede sig tiden, at nu var det for sent, ønskede jeg da, at det “bare skete”, men det gjorde det ikke. I mange år før, gjorde jeg intet for at undgå det, men det skulle så ikke være. Nu kan jeg da godt fortryde, at jeg ikke “sprang ud i det” dengang for lang tid siden. Når jeg ser, under hvilke forhold folk får børn, så kunne jeg nok været blevet en okay mor også alene, tror jeg. Nu kan jeg ikke få nogen, og det er også alt for sent, og har været længe.

6. Jeg er storesøster. Der er 5½ mellem os, og det er meget, når man er mindre. Nu hvor vi er voksne er det ikke det, der har den store betydning. Min søster er også adopteret fra Berlin, Tyskland. Jeg er moster til hendes to drenge, som er superdejlige. Og jeg er datter. Min far lever heldigvis endnu – det er ham, der har inviteret i Tivoli. Vores dejlige mor mistede vi i januar 2004. Det er det værste, jeg har oplevet, selvom det er livets gang. Savner hende stadig helt utroligt, selvom det nu er til at leve med, så mangler hun, og vil blive ved at gøre.

7. Engle – jeg elsker dem. Herinde i mit soveværelse er der 4 og i stuen 3 o:-)

8. Er vokset op i Hellerup, flyttede så til Charlottenlund i sin tid, og har derudover boet på Østerbro, Valby, Lolland-Falster og Croydon (England), og er nu tilbage i Charlottenlund, hvor jeg planlægger at blive.

Se det var lige 8 mere 😉 Nu skal jeg nok stoppe, og skulle jeg blive inspireret til mere, så bliver det de famøse 100 🙂

Jeg vil ikke tagge nogen udover Mg-blog, som jeg kender, og dog ikke kender så godt. Hun er desværre på TV2 blog, men I kan jo godt læse med, hvis hun “hopper på den”. Er der andre, der vil være med, er det bare hyggeligt!

4 thoughts on “Tag igen

 1. 🙂 Marianne – det er okay, som du ser, kunne jeg godt finde til – “en omgang” mere” og så lærte I lidt mere, som du siger! 😉

 2. Hej MG

  Nej jeg har med vilje ikke brugt dit rigtige navn nogen steder, da jeg har set, at det gør du ikke! Jeg ved godt, at det blev jeg kaldt dernede, men det var også under protest, og til sidst opgav jeg 😉

  Nej det er helt okay, at du ikke finder 8 andre at tagge! Det er bare hyggeligt, at lære lidt mere om dig 🙂

  Stort knus tilbage

 3. Hej Debs!

  Ja, nu var jeg én af dem, der lærte, at du ikke bryder dig om Debbie… som jeg jo ellers altid troede var dit kælenavn… for det blev du jo kaldt nede hos ham den lille mand med den lange næse, du ved nok… ;0)

  Jeg skal nok forsøge at finde de famøse 8 ting at skrive… men jeg kan muligvis ikke rigtigt finde de 8 andre inde på tv2-bloggen… gør det noget?

  Stort knus fra mig

  (Af hensyn til enkelte meget aggressive bloggere på tv2-blog, vil jeg helst ikke ha’ mit fornavn med her, da det jo dermed bliver medtaget, når folk klikker sig herind)

 4. Ej jeg synes jeg havde tjekket om du var blevet tagget :d Men hey så lærte vi lidt mere 😉

Der er lukket for kommentarer.