Tivoli med blå himmel i billeder

Det er næsten lettest at fortælle i billeder. Men ikke dem alle, for så får vi aldrig en ende på det… jeg har taget mange, men jeg resten ligger her og kan nydes.

img_2454opt.jpg
Vi kom dernede fra. Helt nede ved den nye postterminal på Polititorvet holdt vi. Den smukke gamle postterminalbygning er den slags, når det er smukkest i mine øjne

img_2455opt.jpg
Indgangen til Tivoli

img_2456opt.jpg
Sas hotellet nærmer sig hastigt noget smukt mod den blå himmel. Det er set inde fra Tivoli

img_2457opt.jpg
Solen blev nydt af alle

img_2460opt.jpg
Der var mange fine blomster, men de havde selvfølgelig også lidt under den megen regn. Denne var en usædvanlig farve, men rigtig smuk. Hvad det er ved jeg ikke, gør du så sig til.

img_2538opt.jpg
Indgangen til Grøften

img_2484opt.jpg
Drengene fik deres livret “Boller i Karry”, som blev serveret i nogen højst usædvanlige skåle, men der blev spist op

img_2487opt.jpg
Opsatsen med ingredienserne til Teaterplatten som vi voksne skulle indtage – Roastbeef, Lun fiskefillet, Marineret sild, Hønsalat med bacon, økologisk svinekam med hj.lavet agruksalat og brie med druer – det smagte herligt!

img_2489opt.jpg
Brien som var det eneste, jeg ikke smagte

img_2496opt.jpg
Den usandsynligt lækre svinekam

img_2529opt.jpg
Hvad laver den her? Tjah den laver det, at der på toiletterne var akvarie, og dagens udfordring blev at fange et nogenlunde foto af bæstet

img_2552opt.jpg
Den nye helvedesmaskine, var ikke åben idag. Måske blæste det for meget, men spiret gjorde sig mod den blå himmel

img_2551opt.jpg
Vi var lige omkring plænen, der var noget for børn

img_2549opt.jpg
Det her “Søndags Battle”. Ungerne kunne være med, og min nevø blev spurgt, men han skulle ikke nyde noget. Det kommer også i fjernsynet

img_2587opt.jpg
Mariehønen, der sidder i den gul/orange blomst på en pind, blev indkøbt formedlest 20 kr. Jeg synes den var så sød. De andre synes jeg var ravende skør – do I care? 😉

img_2569opt.jpg
Vi går rundt og lurer på det hele, og er formentlig på vej til en forlystelse til drengene

img_2590opt.jpg
Vel hjemme igen, så himmelen sådan her ud. og mariehønen er installeret. En dejlig dag, som også bød på kagespisning i konditoriet, og det er altsammen dokumenteret fotografisk, men jeg bliver aldrig færdig, hvis ikke jeg holder nu, så gå selv over på Flickr og se mere, jeg har siddet her i timer nu, og er ved at falde ned af pinden. Så jeg håber I tilgiver, at jeg ikke skriver mere nu. Du kan også bare holde curseren over linket, så kommer der en rude du kan kigge fotos i!

5 thoughts on “Tivoli med blå himmel i billeder

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Den årlige tur

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det der ikke måtte ske

 3. Johanna – Tak skal du have – Ja jeg er også glad for, vi havde fint vejr til vores årlige tur. Jeg ved ikke, hvad det er med børn og boller i karry, men ungerne elsker det, men helt bortset fra det, det gør jeg nu også 😉

  Anita – Tak for info om chokoladeblomst. Det kunne den også godt ligne 😉 – Chokolade altså! Jeg tiltrak mig i forvejen nok opmærksomhed ved at kravle rundt ved samtlige blomster og ligge på knæ for dem :d – oveni at det var inden Grøften, så jeg havde ikke oceaner af tid 🙂 Men smuk er den og tak for info.

 4. Blomsten ligner en chokoladeblomst. Du sku’ næsten have stukket næsen ned i den. Så havde du opdaget lækkersulten med det vuns 🙂

 5. Hvor er det dejligt at det blev godt vejr netop i dag, hvor I skulle afsted.
  Hvad er det med børn og Boller i Karry. Det er livretten over hele linien. Før i tiden var det spaghetti og kødsauce :d/

  Tak for billedkigget. Det er nogle rigtig gode billeder du har fra turen 🙂

Der er lukket for kommentarer.