De facinerende 7

petra-jordan.jpg
Petra Jordan – et af verdens 7 vidundere – Billedet er brugt med tilladelse fra Fotograf A. Blauenfeldt

Det var oppe og vende med den store bryllupsfeber, at der er noget facinerende ved tallet syv. Hvorfor ved jeg ikke helt, men den kloge – tror hun var antropolog, snakkede om både “De syv små dværge”, “Til syvende og sidst”, “7 lange og 7 brede” osv. – det er mange af den slags sammenligninger/hænge, el. hvad man nu skal kalde dem. En anden jeg også fandt nu her til morgen er en artikel om “Verdens 7 vidundere” – Forstår ikke, hvorfor det lige skal være 7 – efter min mening er alle dem, de sorterede fra, i høj grad vidundere også, men så sandelige også dem, der blev valgt. Fotoet ovenfor har jeg fundet på et nyt website jeg lige fandt også nu, om en familie, der har boet i Oman i Jordan i 2 år. Spændende. I artiklen er der også link til nogen rigtig flotte fotos. Enjoy! Nu vil jeg have noget at spise!!! 😀

2 thoughts on “De facinerende 7

  1. Jeg nu heller ikke helt forstået det der med 7-tallet, men det skulle være et lykketal, det magiske tal. Min fødselsdato er 25, lagt sammen giver det 7 og det skulle være heldigt. Hmmm, jeg synes nu ikke lige det er held der præger mit liv og der er vist ikke noget magisk over mig…. *G*

Der er lukket for kommentarer.