Det der ikke måtte ske

altanbl.jpg

Igår lige inden Tivolituren, var jeg ude på altanen, og opdagede til min store skræk, at det, der absolut ikke må ske, var sket. En af mine altankasser havde taget turen ned fra 2. sal til underboens have. Nu var vejret Gudskelov ikke til at siddde ude, noget han heller ikke gør, men naboens dreng er der nogengange. Under alle omstændigheder skal altankasserne nu fastgøres mere end de er p.t. Det bliver noget med plasticstrips og bore et hul i dem, og så sætte dem fast til rækværket (efter godt råd fra Jakob). Det gav anlededning til at tage dem ind og få klippet en masse af petuniaerne, som var helt forvokset. Ialt gav det en hel affaldspose igen. Jeg tror simpelthen at planterne har været for høje, og så stormede det jo, og vinden kunne rigtig få fat, og kasserne vejer jo i sig selv ikke så meget. Men nu bliver de ihvertfald sat fast. Sidder dine godt nok fast – tjek hellere!

1 thought on “Det der ikke måtte ske

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Aldrig flottere - Sunset a la Ordrup

Der er lukket for kommentarer.