Hyggemissen

Er taget imorges….. men det bliver hun jo ikke mindre dejlig af 😉 Hendes fusser…jeg har sagt det før, intet så sødt som kattepoter, men det viser også lidt om kameraets formåen. Hvert et hår ses tydeligt 😀 Iøvrigt kunne det være taget nu, for hun ligger der også nu 🙂

img_2592opt.jpg

img_2593opt.jpg

img_2597opt.jpg

2 thoughts on “Hyggemissen

  1. Esther – Nej det er bare et almindeligt kradsetræ med platform, hvor hun kan ligge. Og det gør hun faktisk meget. Især når jeg sidder her ved “dyret”, for den står lige ved siden af. Således ligger hun der også nu 🙂 Min røde hankat, vejede også 8 kilo, uden at være fed.

  2. Ã…h ja…kattepoter er noget af det lækreste 😡

    Forøvrigt ser det ud som om hun ligger i en “kattehængekøje”?? Sådan en ligger Speedy også i maaaange timer om dagen :d – jo klatrearrangementet har været en god ting at anskaffe 🙂 Den hængekøje er et HIT!

    Den buler dog temmelig meget nedaf her på matriklen *G* men Speedy vejer også 7-8 kg :d

Der er lukket for kommentarer.