Læsestof til de galopglade

omslag.jpg

Der har været gjort flere forsøg på dansk jord, på et magasin i til svarende stil. Senest for nogle år siden med et, der også hed “Galopmagasinet”. Der nåede kun at komme 2 eksemplarer før det lukkede igen. Øv også! For år tilbage hed det “Fuldblod” og var et super magasin med skønne fotos i. Internettet er godt, og ingen elsker det mere end jeg, men glæden ved sådan et magasin, man kan sætte sig godt til rette i sofaen med, og bladre i de blanke sider – det er nu noget særligt, synes jeg.

Nu har svensken gjort kunsten at “barsle” med Galopp Magasinet, og det kan også sendes – mod heftig betaling selvfølgelig, men det er jo altså prisen åbenbart. Vi må hellere prøve at støtte op om dette så gode initiativ, og håbe det kan overleve…

Jeg har eksemplarer af de dejlige magasiner fra fordums tider, og det er ren nostalgi og kigge i dem. De bliver ikke smidt ud.