Til hukommelsen

Skyndte jeg mig at tage de her fotos, af den blå, blå himmel. Det var lige før, jeg havde glemt, hvordan sådan en så ud, efter de seneste ugers regn, regn og atter regn. Selv når det ikke regnede var det jo en ren ynk af metertykke skyer. Så hjælper det altså på alting ,med en dag som idag 🙂

img_2600opt.jpg

img_2601opt.jpg

img_2609opt.jpg

img_2614opt.jpg

4 thoughts on “Til hukommelsen

  1. 🙂 Lige præcis Anita. Hvis nogen havde sagt til mig, at jeg ville blive så glad for at bo i lejlighed, så havde jeg sagt, de var tossede. Men jeg har også været dødheldig. Hvis jeg var havnet i stuen, er jeg ikke sikker på, at jeg havde trivedes lige så godt. Det er som om, det virkelig var forudbestemt, at jeg skulle havne her..:)>- I huset på landet havde jeg jo frit udsyn hele vejen rundt også.

  2. Sådan har jeg det også. Heroppe på 2. sal er himlen bare så meget smukkere at knipse, end den er i stueplan og jeg føler mig heldig. Solen står op på køkkensiden og den går ned igen på altan/stuesiden og sikke da nogle dramatiske billeder det kan gi’. Så er det jo, jeg føler mig draget til at knipse løs 😉

  3. :d Tusind tak Anita – Ved godt min udsigt, bliver “misbrugt” noget, men den er nu heller ikke så ringe, synes jeg ikke 😉

Der er lukket for kommentarer.