De sidste tomater

img_2645opt.jpg

Gik til de dejlige flutes, der var min frokost/morgenmad, som jeg har nævnt før, med mine hjemmetørrede tomater på, med smeltet ost over. Det var slet ikke så ringe 🙂

3 thoughts on “De sidste tomater

 1. Emmaline – Nej hvor surt 🙁

  Jakob – Det smagte rigtig godt – jeg glæder mig til at smage de der potatoe Skins, når jeg kommer ud til dig. Jeg tror, jeg skal til at kigge priser!…En tur til vinter ville jo være super :)>-

  Knus fra mig til dig :*

 2. Ja, det ser godt ud! Jeg tror jeg skal ned på Beach Road i Nord Pattaya og spise på Henry Beans imorgen! Længe siden jeg har fået Potato Skins med bacon og tonsvis af Cheddar ost… Ja, det er kanonlækkert! Tro mig! Smækker et billede på min blog af kalorius imorgen! :)>-
  knus herfra den anden ende!
  Jakob
  http://www.varming.dk

Der er lukket for kommentarer.