En meget stor kat

Denne løvinde tog jeg i Zoo i København, for snart mange år siden nu. Men jeg synes, det er et super billede, også fordi det faktisk ikke kan ses, at det er taget i zoo. Så man kan vel efterhånden fornemme, at det med at tage fotos ikke er nogen ny passion ;-), men en livslang en af slagsen. Og jeg synes hende her, er så smuk, at I skulle se hende istedet for, at hun bare kommer i arkiverne uden at blive nævnt.

Ikke nok med, at løver er en stor kat og som sådan elsker jeg alle kattedyr, men jeg er også født i løvens tegn oveni. Noget jeg er rigtig glad for. Iøvrigt i det kinesiske system er jeg tiger, så der er stor kat på alle fronter.

Er du også til store katte, skulle du se “De store kattes dagbog”, som bliver sendt på Animal Planet. Den er også blevet sendt på dansk TV, men er vist slut nu.

Jeg har lovet mig selv en tur i Zoo i sommer, det må jeg hellere snart få gjort – gad vide, hvem der vil med….

3 thoughts on “En meget stor kat

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Mig før dette

Der er lukket for kommentarer.