Lille morgenshoppingtur

Jeg skulle ned til byen for at furagere på apoteket og så var jeg i matas og købe fodbadesalt, og en læbestift. Og så bagefter den berømte planteting. Nu tror jeg, jeg vil tage lidt at spise, og så gå i bad, og så bagefter sætte mig ud på altanen med fødderne i vand – det er vejret som det ses, nemlig godt nok til. Enjoy your day! 🙂

img_2631opt.jpg
På vej ned til byen, som det ses fantastisk vejr. Ved den store hvide ejendom er Ordrupvej, målet for mine skridt

img_2623opt.jpg
På et stakit på vej ned til byen stak den her kaprifolie hovedet op, kunne jeg stå for det….nope!

img_2634opt.jpg
Nu har jeg kigget langt efter den i måneder – siden foråret, så nu købte jeg den altså! Sådan en hængeblomsterting, hvor der kan stå 3 potter på. Billig – nej, men jeg er glad for den!!! 😀

img_2629opt.jpg
En af de to lokale grønthandlere, havde bær på bud, og de så godt nok lækre ud. To af mine yndlings, brombær og hindbær. Derudover var der også jordbær og ribs og solbær

2 thoughts on “Lille morgenshoppingtur

  1. Øj de bær ser gode ud.. Hvor ligger den henne? Det kunne være jeg skulle slå et smut forbi næste gang jeg er i området.. De ser nemlig meget lækre ud – og til at betale i forhold til hvad andre tager for den slags bær..

Der er lukket for kommentarer.