Smuk aften efter tordenskrald

img_2658opt.jpg

Der kom et gigantisk tordenskrald med regn her sidst på dagen, men så var det også overstået. Heldigvis. Nu har det bare at regne færdig så vi kan få nogen gode dage med sol. Ikke nødvendigvis dødvarmt, bare lidt sol og blå himmel, så bliver vi så glade. Solnedgangen fejlede bestemt ikke noget, som det ses.

Har hygget mig gevaldigt med at sludre med Jakob idag, både online og på sms – vi har genopfrisket gamle minder, og det var svært hyggeligt 😀

En veninde tager til Tyskland og kigger lidt sammen med kæresten, spændende. Håber de får en god tur. En anden veninde fik jeg lige en sludder med pr. telefon, også hun holder ferie og var på vej et smut i sommerhus. En gammel gammel ven som også er i sommerhus, fik jeg også snakket med her til aften, og han har lovet at være banemand for at få de famøse Altankasser sat ordentlig fast – Thanks!!! Også talt med “ham”, men endnu intet konkret om møde, forhåbentlig senere på ugen. Nu vil jeg gå ind og få mig en kop te, og ønske jer en god aften.

4 thoughts on “Smuk aften efter tordenskrald

  1. 😮 Det er ikke længe, vi får lov at se solen, men nu er den er og skyerne sejler forbi herude – lad os håbe det holder 🙂

  2. Emmaline – Det har STÃ…ET NED I STÆNGER igen her til morgen og været mørkt som graven :(( Men nu ser det ud til at det er ved at klare op – fingers crossed!!! 🙂 Håber også det kommer ovre i det Fynske :)>-

  3. Flot solnedgang! Og da jeg først læser dette her til morgen vil jeg ønske dig en rigtig god morgen og håber der er bare lidt sol hos dig. På midtfyn regner det, øv

Der er lukket for kommentarer.