Krimiaften

Der er krimiaften på Charlie om tirsdagen. Jeg elsker krimier, og ganske særligt engelske krimier. En af dem jeg holder helt specielt meget af er Dommer John Deed (på engelsk). Ikke mindst p.g.a. hovedrolleindehaveren Martin Shaw, der spiller så fantastisk, og har så meget “punch” i den rolle, at det er helt utroligt. En rolle han iøvrigt har høstet rigtig mange fortjente roser for.

John Deed går imod de andre, og sætter retfærdigheden over alting andet, hvilket ikke altid er populært, i en verden hvor politik og lobbyisme hersker i stor stil. Har du ikke set den før, så prøv næste tirsdag. Jeg så den ihvertfald igår, ligesom jeg aldrig siger nej til en krimi, hvis jeg falder over en… Der er, heldigt for mig, en del på TV p.t., når nu vejret og helbredet skaber sig i “skøn forening”! 🙁 Jeg fandt faktisk en trailer for serien på youtube – hvorfor tænkte jeg ikke på det.

Update 2014 – Traileren findes ikke længere, men der er flere afsnit af serien til gengæld.

0

7 thoughts on “Krimiaften

 1. Pingback: Søndag i blæst og regn | deborah.dk

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Te og drømme om syrener

 3. Daniel – Jeg sidder her og spekulerer på, om det er dén Daniel, men jeg kender kun een 😉 eller om det er en anden. Uanset velkommen til og tak for kommentaren. Yep ham Martin Shaw i den rolle kan jeg slet ikke stå for 🙂 Tak for @};- – det bliver man altid glad for!!!

  0
 4. Det er rigtigt Dommer John Deed er bare den bedste serie. Du har fuldstændig ret i din flotte og gode blog. Dommer John Deed er SERIEN, som bare skal ses. TV2-Charlie har lovet at vise serien her i efteråret. Men det er vidt begreb:-).

  Det kan være at de begynder med de gode gamle afsnit, inden de viser de sidste afsnit, som de har indkøbt. Problemet er hvad skal der ske med vores pragtfulde serie. Vil Martin Shaw hellere spille rollen som kriminalkommisæren Dalglis.

  Men flot blog – Deborah – rigtig godt gået! 🙂

  0
 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Indehygge!!

 6. Danny – Tusind tak for du skrev og for roserne til min blog – blev jeg meget glad for. Det er så dejligt at høre fra “den stille masse” derude, som tydeligt læser med. Kom endelig igen og skriv meget gerne også!

  0
 7. Du har fuldstændigt ret! Martin Shaw er perfekt i rollen som Dommer John Deed. I vores familie er vi enig med dig i, at dette er en af de bedste krimi serier nogensinde. Den fortjener seks sterner ud af seks. Desværre har jeg været i kontakt med BBC, som fortæller at pånuværende tidspunkt holder serien en meget stor pause. Det er jo bl.a. dem som er med til at producere serien. Men TV2-Charlie har købt de seneste afsnit, som de har lovet at sende i løbet af efteråret. Men hav det godt og tak for en god blog!

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.