Mig før dette

Jeg har lige filosoferet over, hvor glad jeg var for at være dels løve og tiger. Dælme om ikke jeg lige nu her falder over den her hos Busters verden og se engang – det er da for vildt!!! 😮 Nå, jeg skulle bare lige slukke og lukke – kan I sove godt |-)


You Were a Horse


You can’t be fenced in – you long to run free.
You are good at overcoming obstacles and realizing your potential.

3 thoughts on “Mig før dette

  1. Emmaline – Det var netop det, der var sjovt synes jeg. Til gengæld har jeg Vandmanden i Accendanten, hvilket også skulle gøre, at jeg er noget splittet 😮 – det lader jeg andre bedømme 😉

  2. Hvor er det pudsigt når man tænker på at du interessere dig meget for heste! Og her troede du, at du var stort kattedyr 😕 Det er nu også lidt sjovt at du er født i løvens tegn og er tiger i det kinesiske. Jeg selv er skytte og drage, det hænger jo ikke rigtig sammen, de modarbejder vist hinanden ;))

Der er lukket for kommentarer.