Blåt til lyst

Som jeg sagde tidligere, så skulle der altså bare komme noget positivt ud af dagen og det her møgvejr. Det gjorde der til sidst. Jeg fik taget nogen gode regnvejrsbilleder, jeg fik sludret med Anita på MSN, og jeg var en tur forbi stalden her til aften lige for at sige hej til hestene – Loch Clutah, Finish First, Game Boy og Jason. De kunne kende mig, og jeg fik “kys” og blev nulret til den store guldmedalje. Hvor er jeg ked af, jeg ikke kan nusse om dem p.t. Jeg har ellers ikke taget smertestillende idag. Den smule jeg nu gik rundt og gjorde ved, er nok. Men dejligt at se hestene, Helle mfl. som jeg lige fik en sludder med – og alle hundene også. Jeg tog ingen fotos af hestene, men jeg tog som sagt de her fotos tidligere idag, som lægger navn til overskriften. Det er den lille bitte lobelie, der er på fotos, så man skal godt nok tæt på.. 🙂

Iøvrigt mente René at banen bliver okay til på lørdag, så nu kan jeg da begynde at glæde mig lidt til at skulle til løb. Det forudsætter så, at det ikke begynder at øse ned igen, for så er “løbet kørt”. Fingers crossed – please!

Læste lige at der var en dansk fyr, der også blev spiddet i Spanien – jeg kan stadig kun sige, godt nok! Det skulle virkelig forbydes – ikke for menneskens skyld, men tyrenes. Ellers er der ikke sket det vilde her, andet end jeg har set film.

img_2722opt.jpg

img_2723opt.jpg

img_2724opt.jpg

img_2730opt.jpg

2 thoughts on “Blåt til lyst

  1. Jeg kan læse, vi er enige mht tyreløb i Spanien. =d> Det burde virkelig forbydes og jeg kan ikke lade være med at fryde mig hver gang en tyr for hævn. Personen det går ud over? Ingen medlidenhed, selv ude om det…\:d/

Der er lukket for kommentarer.