Get Carter (2000)

405px-get_carter_opt.jpg

Eftersom det insisterer på at regne, og regne – omend med pauser indimellem, så gav jeg mig til at se film. Jeg har lige set “Get Carter” (2000). Hvad jeg ikke vidste var, at det er en “re-make” af en film fra 1971 med Michael Caine, som iøvrigt også er med her, og gør det fremragende. Der har været meget kritik af denne film åbenbart, hvilket jeg ikke vidste, så jeg så den for det dén var, hvilket jo enhver film ret beset fortjener.

Ret skal været ret. Jeg har aldrig været ret vild med Michael Caine. Ihvertfald ikke, hvis han skal “bære” en hel film. Til gengæld har jeg aldrig kunnet stå for Sylvester Stallones testosteron-udstråling, som han besidder i overmål i den her film. Hans stemme alene, er nok til jage en skræk i livet, når det er nødvendigt, men jeg kan nu godt forestille mig den brugt på anden vis også :-“, hvilket han jo også har vist 😉

Handlingen er som så ofte i den slags “slå på tæven-action-film” om hævn. Jack Carter, finder ud af, at der er noget råddent – meget råddent ved broderens død, og så sker der mange, mange ting. Sandheden om, hvad der virkelig er sket, og hvorfor vil jeg ikke komme ind på, andet end at sige, at det er meget rørende. Iøvrigt er Mickey Rourke også med, som en led satan, hvilket han gør glimrende! Fotograferingen er, som mange moderne film “hurigt” og det irriterer mig. Den der “flyvske” måde at fotografere på. Ikke hele tiden, men det er en film med tempo på, og man skal holde ørerne stive, for der sker noget hele tiden, den ros skal den have.

Filmen er ikke stor kunst, omend jeg kan forstå, den var dyr nok at lave. Men en okay film på sådan en regnvejrsdag – for det ikke skal være løgn, så starter filmen med en regnvejrsscene 😀 – og da især hvis man godt kan lide Sylvester Stallone, som jeg kan. Af en actionfilm at være, er den helt fin.

1 thought on “Get Carter (2000)

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Blåt til lyst

Der er lukket for kommentarer.