Regn, regn, regn

img_2701opt.jpg

Jeg ved ikke, hvordan det er andre steder. Her regner det, og regner, og regner. Igår holdt det en pause fra om eftermiddagen, men var lige så mørkt som jeg ved ikke hvad. Idag indhenter det sandelig det forsømte – det øser ned igen. Helt vildt endda! Må indrømme, jeg er træt af det. Det gode er, at jeg har fået en hel stak videoer af Marianne igår, og der er mange gode, så dem kan jeg jo passende på igang med fra en ende af. Udevejr er det ikke her, der er helt sikkert.

Når jeg har set film, kan jeg jo om ikke andet anmelde den, for ellers er der så ikke det vilde at skrive om. En jeg kender, har lige hentet et skab, jeg skulle af med. Han skulle være kommet forleden, men blev forhindret. Nu er det så ordnet, men noget langt visit var det ikke. Det var ind og ud igen.

img_2696opt.jpg

Det store lyspunkt på ugen risikerer at ende som i sidste uge. For det har jo ikke fået noget som helst sol, eller mulighed for at tørre. Jeg er svært bange for, at vi kan kigge i krak og alt muligt andet efter en ellers spændende løbsdag! Øv!

Billederne er taget nu. Jeg tænkte, at noget skulle der jo ligesom ske, men jeg fik ikke taget så mange, for det står ned i så store mængder, at jeg simpelthen ikke kan komme til at tage flere, uden at blive meget våd, og endnu værre kameraet, som stadig ikke er et undervandskamera!!! 😮

img_2743opt.jpg

4 thoughts on “Regn, regn, regn

  1. Tusind tak alle tre!! Det lykkedes da okay, synes jeg. 😉

    Et eller andet godt skal der dælme pines ud af det her vejr. Det er holdt med at regne, men det blæser og er overskyet. Nu vil jeg gå ind og se, om jeg skal “kvæle” en film mere el. hvad. Tak for rosen og jeres søde hilsener!! :)>-

  2. Jeg tilslutter mig Johanna, det er smukke billeder ^:)^ Her på Fyn har været også skiftet noget, med solen har været fremme flere, så det er rigtig dejligt. Igår må jeg indrømme, var regnvejret ved at tage pippet fra mig, så jeg forstår dig godt, jeg er virkelig hammertræt af regn, det må får en ende :-w

  3. Det skifter lidt.. dog har vi mest regn, og masser af det. Smukke billeder, især det første 🙂

Der er lukket for kommentarer.