Integration og kultur

paula.jpgIøvrigt så jeg et indlæg på en blog forleden om integration, som jeg synes, ramte plet. Og ikke mindst kronikken af Paula Larrain, den nævner, er “spot on” efter min mening. Læs den endelig!!

Der er nogen ting, jeg savner ved Danmark, selvom jeg er dansk. Og det er lige præcis de ting, der bliver nævnt her. Håndhævelse af traditioner, stolthed og respekt for visse værdier. Det mangler Danmark – desværre! Efter min mening.

Iøvrigt har hun skrevet en bog, jeg også har tænkt mig, jeg skal læse på et tidspunkt.

4 thoughts on “Integration og kultur

  1. Hej Emmaline – Det var netop det jeg ville med mit indlæg – få folk til at tænke over det. Det er jo altid godt! God lørdag til dig og tak for din kommentar – og du har helt ret med hensyn til spørgsmålene. Jeg har også været ind og tage dem! 🙂

  2. Hmmm, tankevækkende. Jeg kan godt se der er noget i det for hvad vil det egentlig sige at være dansk? Jeg har ikke før tænkt på, at vi udvisker os selv så udlændinge bliver forvirret omkring dansk kultur. Vi er ikke stolte af os selv og for megen viften med flaget mm. minder om visse grupper på yderste højrefløj som vil sige “danmark for danskere”.

    Integrationstesten afspejler det samme. Spørgsmålene handler om spillereglerne og fakta, men kun meget lidt om vores kultur. Jeg tog testen på nettet og overraskede mig selv ved at have svaret/gættet rigtig på alle, men for rigtig mange af spørgsmålene tænkte jeg: bliver man dansk af at vide dette?!

Der er lukket for kommentarer.