Udsigt til godt vejr


img_2750opt.jpg

Det har været godt vejr idag. Skyer med spots af blå himmel, som det ses på foto. Det blæser noget, men skidt med det. Solen har været her 😀

Det lover altsammen godt for imorgen, og blæsten gør jo sit til at tørre alt det våde, så jeg håber på en dejlig løbsdag imorgen. Alt den energi, jeg samlede ved at sove længe, har jeg brugt på at gøre rent og rydde op over det hele. Blomsterne er blevet vandet også – det i sig selv, er jo en større “operation”, og så skal jeg lige svinge støvsugeren imorgen tidlig, så er jeg klar til at tage afsted ned og nyde heste og løb imorgen og forhåbentlig få taget nogen rigtig fede billeder.

Jeg er lidt træt nu, men glad for alt det jeg har nået. Også badeværelset har fået en tur, hvilket minder mig om, jeg hellere lige må skrubbe toilettet, som stadig står i blød 😉 Kan I have en dejlig aften og en god lørdag også…