Summer Cup dag resumé kort

img_2941opt.jpg
Et af rigtig mange fotos fra dagen idag, af den smukke Druid med Per Anders Graaberg i sadlen efter af have vundet Yutaka Take Handicap
Dagen var dejlig. Dagen startede jo med fugt, og lidt regn og jeg var godt nok grædefærdig ved tanken om endnu en løbsdag i regnvejr. Ligesom jeg havde postet mine regnvejrsfotos imorges, klarede det op og blev det skønneste, skønneste vejr man kan tænke sig. Men lummert, men nu skal vi jo ikke klage…. 😀

Alle “stjernerne” for dagen gjorde, det de skulle og vandt el. var placeret. Dagens første stjerne for os var “Classic First” (i daglig tale Jason), som legende let vandt sit løb. Det havde vi nu også regnet med, at han skulle, men man ved jo aldrig. Selvfølgelig spillede jeg idiot ikke, selvom jeg skulle have gjort det – han gav nemlig 5 gange pengene! Nå pyt med det. Næste i rækken var “Tbird” – Mariannes hest – ihvertfald noget af den. Dælme om ikke han vandt også!!! Det var bare super.

“Finish First” skulle også løbe og han tog en 3. plads, og alting taget i betragtning – banen og det hele, var det også super. I dagens sidste løb fik Beatrice en glædelig dag, da hendes “Pearl of York” vandt sit løb. Ihvertfald en god dag på alle måder. Selv vejret holdt sig på måtten. Det var lige ved at “spille op til narrestreger”, men stoppede meget hurtigt.

Det hele er der fotos af i massevis, men jeg er dødtræt, og der er rigtig mange fotos, så I kommer til at vente lidt på dem. For bare at få styr på, hvad der er hvad – det har jeg nogenlunde nu, men stadig, skal de jo ordnes og gøres ved, før jeg kan bruge dem i indlæg. Jeg gør lidt af det klar nu, og så resten imorgen.