4. løb – Gert Jensen Handicap

img_2933opt.jpg
Robinson igen flyvende, foran Lady Chablis og Red Marteenyimg_2937opt.jpg
Robinson efter sejren med jockey Teres Linden

img_2940opt.jpg
Der uddeles kys, kram og blomster ud af Beatrice Marsing i baggrunden nr. 2 i mål Lady Chablis med jockey Cathrine Weilby og træner Bendt Jensen

Gert Jensen var Træner og begyndte i 1978. I 1985 havde jeg part på en hest, som stod på Ordrupdal, hvor han holdt til på det tidspunkt. Det var iøvrigt også en fuldblod og tidligere galophest – Iron Lad – rablende bims var den! Nogen mindeværdige ture, det blev til på den – hold da helt fast! Helt bogstaveligt!!! Der er desværre ikke længere galopheste på Ordrupdal, men islænderrideskole.

Bortset fra det, så da jeg ikke havde part på ham længere, begyndte jeg at ride galopheste hos Gert og hjælpe til der. Og vi havde det rigtig hyggeligt. Jeg har tidligere nævnt Long John Jr. Iøvrigt mødte jeg fornyeligt Henriettte, som altid red ham i løb, nede på banen. Hyggeligt at hilse på hende. Gert er holdt op nu, men jeg vil her gerne sige tak for den gode tid, jeg havde hos ham.