8. og sidste løb – Pearl of York

Løbet hed Peas and Carrots handicap. Til information vandt Peas and Carrots Derbyet sidste år og det var dagens sidste løb. Beatrice Marsing havde delt blomster m.m. ud hele dagen – og nu var det så hendes tur til at få! Hun ejer nemlig Pearl of York der vandt. Det er en utrolig smuk hoppe i mine øjne ihvertfald. En klassisk fuldblod. Nu gik den sørme også hen og vandt løb, hvad mere kan man så ønske sig. Her får I hende. Jeg er selv utroligt glad for de fotos af hende, fordi der begynder jeg at få færten af, at tage de her “i farten billeder” og dem af hende er helt skarpe!

Pearl of York er en mørkebrun hoppe efter Richard of York – Laser Show, og ejes som sagt at Beatrice Marsing og trænes af Søren Jensen.

img_3072opt.jpg
Pearl of York på vej mod sejren forest med lyserød dragt før Smart Guy, som kommer til højre for hende, og Envolee som er helt ude til venstre i blå/hvid/røde farver

img_3088opt.jpg
Peal of York efter den fine sejr med fra ve. ejer Beatrice Marsing, Jockey Dina Danekilde og trækker