At skyde sig selv i foden

img_3103opt.jpg

Det er hvad jeg har gjort! Jeg har taget over 500 billeder fra igår til idag!! Godt nok skal mange kassereres og er også blevet det, men stadig efterlader det RIGTIG mange billeder, der skal uploades, omformes/redigeres m.m., før jeg er færdig! Jeg er simpelthen overbebyrdet lige nu! 😮 Min egen skyld. Jeg kunne bare sige op i r….. osv. Men det gør jeg jo ikke, for jeg har meget på hjerte og flere, mange flere gode billeder fra dagen igår, som jeg brænder for at skrive om, og gøre ved.

Men hvis ikke jeg skal få myoser og ting og sager i helt ekstrem grad, udover at sidde her i døgndrift, så kommer jeg altså til lige at tage “en puster” nu. Jeg har nu endelig fået uploadet alle billederne, men der forestår stadig et kæmpearbejde med at sortere dem og “tagge” dem og skrive på, hvem der er hvad. Det er ikke, at det er svært – det tager bare “en krig” i tid!!!! Puha!!! Jeg tager aldrig så mange billeder igen på een gang 😀 Nå, men bortset fra det, så mødte jeg lige den her klematis imorges, og hvem kan modstå sådan en skønhed? Der er også lidt flere af den på Flickr.

img_3105opt.jpg

3 thoughts on “At skyde sig selv i foden

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Wow - Tillykke og Godnat

  2. 😕 Jo helt sikkert Emmaline, men for hulen, jeg er ikke færdig endnu – Puha! #:-s Men jeg har også fået nogen pletskud “i kassen” og det er man jo altid glad for. Så må det tage den tid, det nu tager, og så må jeg prøve at lade være at tage så mange de næste dage. Det giver vist helt sig selv – har lige fået min lyst styret tror jeg, sådan lige 😉

  3. Det problem kender jeg godt! Jeg knipser også løs og bagefter er der et pokkers arbejde med at sortere med mere… men det er jo også rart i den sidste ende for så har man nogle gode minder…:)

Der er lukket for kommentarer.