Dagens første løb – Classic First

Classic first – fuks v/Cajun Cadet-Afrodite er er bare dejlig! Han er ikke bare smuk – ganske som Finish First er det, han har jordens dejligste væsen. En sød, sød hest man ikke andet end kan knuselske. En charmetrold uden lige! Ikke nok med det, så har vi hele tiden mistænkt ham for også oveni alle de gode egenskaber, at blive en god galophest. Og han startede ihvertfald i stor stil igår med at bevise det, ved at vinde Zwicky Made in Denmark over 1300m! Her de bedste fotos af ham, og senere vil alle billederne fra dagen kunne ses på Flickr, men jeg er ikke engang færdig med at uploade, så når jeg er klar med dem og har skrevet m.m. på dem, skal jeg give besked.

img_2827opt.jpg
Foto ovenfor viser Classic First i Paddock, hvor han går meget afslappet rundt sammen med Pia – det var meget varmt at gå der igår!

img_2856nyversion.jpg
Foto her er manipuleret i photoshop – men kun forstørret og beskåret en en smule. Desværre en anelse uskarpt. Til de her fotos mangler man altså superlinser. Classic First er her i midten, men vinder altså løbet foran Master Kid, som han her skal lige til at overhale, og hesten th. er 3. i mål Capisce

img_2872opt.jpg
Efter løbet hentes hestene af deres trækker og hjælpes tilbage til vindercirklen, her så Classic First med Jockey Teres Linden og trækker Pia

img_2880opt.jpg
Ved hestens hoved Træner Helle Christensen. Hvem damen med blomsterne til højre for hende er, ved jeg ikke, men tydeligt en bekendt til Helle.

img_2882opt.jpg
Fra venstre damen med blomsterne, Classic First incl. jockey, Helle Christensen, en af ejerne og Flemming Zwicky