Næsten færdig – Pyh!! Billeder/indlæg fra Summer Cup dag

img_3100opt.jpg

img_3111opt.jpg

Nå, nu lysner det “i øst”! Jeg har nu fået skrevet alle mine indlæg færdig fra Galopbanen forleden! Puh!!! Ikke så underligt, at jeg var lige ved at opgive det. Jeg tog et par regnvejrsbilleder lige før jeg tog afsted, og så resten på banen – det ialt var 346 billeder! Aldrig mere!!! 😮 Jeg har fået nogen rigtig fede fotos ud af det, men det er simpelthen en alt for stor opgave og få skidtet sorteret og ordnet bagefter. Jeg gider ikke gøre tingene halvt, for så er det ligemeget. Der skal stå hvem der er hvad og alt det her. Det gælder også på Flickr, og dér er jeg ikke færdig endnu. Indlæggene fra forleden er dateret baglæns, men kan ses under “Seneste indlæg” og ellers ligger de i kategorien Galopsport og heste. Jeg skal meddele når jeg har fuldstændig styr på dem inde på Flickr. Det er en smal sag nu, men det tager en hulens tid. Og som jeg var inde på forleden, så skal jeg sjovt nok også nå andet end at sidde her 😉

Jeg skulle idag bl.a. købe ind. Min hr. fader og min søster kommer til middag imorgen. Og uden indkøb gik det jo ikke an. Bilen var hernede Gudskelov, så afsted over stepperne til Netto, og furagere. Puha, det var varmt – der er ingen aircon i bilen – et MUST i den næste – det har far dog lovet, omend vi langt fra er enige om størrelsen på det næsten automobil 😀 Men indkøb blev gjort og mig klovn glemte selvfølgelig et par ting, som jeg så måtte i Fakta efter. Never mind, god motion til mig!!! Iøvrigt så jeg idag i en af de opskrifter, jeg læste i min søgen efter en kage: Bitter mandel – kan man overhovedet få dem mere?? Nå, men det bliver uden, for vores ellers velassorterede Super Best havde ikke, og jeg var på daværende i nød for tid. Det er lidt sjovt med det vejr, enten er det tropisk regntid eller også er det så varmt at man er lige ved at smelte – bare noget midt imellem til mig – Thanks very much! Jeg ved det godt – jeg må ikke klage, men det forestrækker jeg nu 🙂 Hav nu en god aften og så må jeg jo nok blogge mad på et tidspunkt… Måske imorgen når gæsterne er gået ellers dagen efter. Ihvertfald må I have en dejlig aften!

3 thoughts on “Næsten færdig – Pyh!! Billeder/indlæg fra Summer Cup dag

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Kaffe på “kvisten”

Der er lukket for kommentarer.