Kaffe på “kvisten”

img_3114opt.jpgDet sagde min søde mor altid… “kvisten” selvfølgelig værende morgekvisten! Jeg har været tidligt oppe. Jeg har en lang dag foran mig. Skal nå en del inden iaften, hvor jeg får gæster. Min far og min søster kommer til middag. Nu vil jeg ikke afsløre menuen, hvis min søster skulle få den ide, at kigge her forbi, omend det ikke er kæmpe sandsyneligt, så må I vente.

Temperaturen er her til morgen 20 grader – behageligt, men med lovning på mere varme senere. Ikke for min skyld 😮 Men jeg bestemmer jo ikke. Jeg har bagværk jeg skal begå, så det vil jeg når morgenkaffen er drukket gå ud og gøre. Støvsugeren skal svinges, og sådan lidt, men madmæssigt er det nemt – en salat el. to skal svinges sammen senere, og kødet smides i ovnen. Helt bevidste valg… Men forhåbentligt lækkert alligevel. Jeg vil ihvertfald ønske jer, der er tilbage ude i blogland en god dag…. synes godt nok, her er noget stille, men sådan er ferietid jo 😉

Jeg lunter lidt rundt og kigger, og faldt her til morgen over Mia’s (Bogormen) anmeldelse af bogen “Hvide tænder” af Zadie Smith – den synes jeg ihvertfald lyder mega spændende, og jeg skal have spurgt hos det lokale bibliotek, om den kan skaffes – det kan den garanteret. Faktisk kan jeg jo bare bestille online – det må jeg hellere gøre, om lidt. Faktisk har jeg været en bogorm, så om den midlertideligt er i dvale el. hvordan ved jeg ikke. Det er sådan lidt on/of hvor meget jeg får læst, men jeg elsker det da. Mere et tidsspørgsmål lige p.t. tror jeg – bruger f.eks. for meget tid her 😉

Igår så jeg noget helt tumpet på tekst-tv – en Bistroejer, har fået en bøde på 60.000 kr. for at sælge smør og pålæg til sit brød!!!???? Det er SKAT, der har givet ham bøden, og de har åbenbart fulgt loven, men hvis det er loven, så skal loven dælme laves om! Hvordan kan man give en bøde for noget så indlysende???? Ejeren af bistroen vil overveje at lukke sin forretning efter den behandling. Regelhelvede – det kan jeg dælme godt forstå. Der må da være grænser????

På den positive side el. udholdende ihvertfald, er der en “gal” mand, der har bygget en forhåbentlig Atlanterhavsgående båd af ispinde!!! Han har iøvrigt bedrevet en masse underlige gerninger, læs selv.

God dag derude og iøvrigt ved du, hvad den gule blomst hedder, så fortæl lige. Det er også den, der er close-up af igår.

1 thought on “Kaffe på “kvisten”

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Aftenhilsen

Der er lukket for kommentarer.