Nej, nej, nej!

Jeg sagde IKKE en lyd om, at det skulle begynde at regne 😮 – IGEN! Kun at temperaturen var fin. Det er åbenbart totalt hedeflip el. regn – så tager jeg hedeflip – Thanks very much!!!

5 thoughts on “Nej, nej, nej!

 1. Det har været VILDT skiftende her idag. Det ene øjeblik var man ved at blive stegt, og det næste så det ud til regn, men der kom heldigvis ikke mere…. 🙂

 2. Hm, det har ikke regnet her. Her har været overskyet og det blæser kraftigt, men ingen regn endnu da.

  Lige nu skinner solen – men derfor kan jeg vel sagtens få regn senere hen…

 3. Hej Jakob

  \:d/ Super med en god tur tilbage – det glæder mig!! Ja det var jo noget af en tidsbesparelse 🙂 Jeg gad vide, hvor du blev af på Skype :-??

  :* og knus fra mig

  Deborah

 4. Hej!
  Sjovt nok så væltede det også ned her igår da jeg overvejede at køre tilbage til Pattaya! Så jeg tog en overnatning mere hos Ju og kørte i stedet kl. 5.30am fra hende tirsdag morgen for at undgå den normalt temmelig kraftige morgentrafik i Bangkok. Kanon tur hjem til Pattaya; hvad der normalt vil tage mig ca. 3 timer tog 1 time og 25 minutter! 165km på 85 minutter… en gennemsnitshastighed på 116,5 km/t… men jeg havde også det hele for mig selv! :d

  Knus fra Thailand!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.