Radio 100FM SOFT

Jeg nævnte forleden, at Dorte og jeg, hørte musik, da vi kørte hjem fra Kirkegården. Dorte fortalte mig, at det er sådan en dejlig kanal, der spiller stille musik – vel hvad der kaldes blød pop, hele tiden. Lige noget for hende og jeg – som f.eks. Celine Dion. Den hedder 100 FM SOFT. Jeg filosoferede over, hvorvidt der var en netudgave af den – det er der sørme – lige her! Både fordi jeg selv elsker Celine, men også til ære for Dorte (lille Dorte vi besøgte), synes jeg, vi skal have et nummer med Celine Dion.

Jeg tror, man skal lede meget længe for at finde et nummer med hende, jeg decideret ikke bryder mig om, men jeg har selvfølgelig favoritter og det her nummer er en af dem. I’m you Angel – sammen med R. Kelly. Enjoy! Iøvrigt findes der en dansk fanklub, som man kan blive medlem af gratis, hvis man ønsker det!

1 thought on “Radio 100FM SOFT

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nyt på deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.