Baconomviklet kyllingebryst med tilbehør

img_3251opt.jpg
Store kyllingbryst omvikles med bacon og kommes i ovnen ca. ½ time ved 200 grader, hvis varmluft evt. mindre og knap så varmt

img_3252opt.jpg
Der serveredes “den berømte” kartoffelsalat til, som ses ovenfor, samt almindelig salat (kan være hvad du foretrækker), jeg glemte simpelthen at fotografere den undtagen nedenfor

img_3254opt.jpg
Færdig – Baconomviklet kyllingebryst, med kartoffelsalat og grøn salat

Vi drak en lææækker rødvin til, som søster kom med! Det er en hende og svoger meget ofte serverer, og som jeg er helt vild med. Den hedder Villalta – Vendemmia, Ripasso – Valpolicella – 2005 og er Italliensk. Så vidt jeg her forstået fås den ihvertfald i Kvickly/Brugsen. Hvis ikke du har prøvet, vil jeg varmt anbefale.

Kyllingebryst’erne var købt i Netto, og de har p.t. nogen Majskyllinge brystfilletter og det er dem. En pakke med 4 for 50 kr. Meget lækre.

Vi havde en dejlig aften og fik snakket en masse, og set gamle fotoalbums igennem også. Noget far ikke er så god til at få gjort, men som han hyggede sig gevaldigt med at få gjort igår – det gjorde vi nu allesammen.

9 thoughts on “Baconomviklet kyllingebryst med tilbehør

 1. Hej Deborah
  Tusind tak for svaret. Det er bare mig der er lidt dum til at finde rundt, nu har jeg styr på det og vil glæde mig til at afprøve nogle af dine (også lækre) fedtfattige opskrifter. Ja det er nemlig rigtig vigtigt at have nogle lækre opskrifter for at holde motivationen oppe, så man stadigvæk kan glæde sig til sin aftensmad, selvom den er fedtfattig, og det kan jo heldigvis stadigvæk lade sig gøre. Jeg har selv stor glæde af nogle små hæfter fra WW som har været med i Ude og Hjemme nogle gange. Desuden har jeg lige købt bogen Pasta og Kartoffelretter fra WW til 60 kr.
  der er også mange spændende opskrifter.
  Mange hilsener
  Bente

 2. Bente – 😮 Nej, jeg må desværre skuffe dig. Kartoffelsalaten meget, meget langt fra at være fedtfattig. Den er af den slags, der bare skal være, som den er.

  Jeg har prøvet at lave den i en fedtfattig version, men det virker altså ikke. Jeg vælger at lave den engang imellem, og så nyde den i fulde drag 🙂

  Opskriften finder du her. Til gengæld vil jeg ikke tøve med at kalde den verdens bedste, og flere har givet mig ret.

  Jeg kan lige tilføje, at hvis du kun går efter de opskrifter, der er regnet ud i points, så skal du kigge her.

 3. Hej Deborah
  Retten ser rigtig lækker ud. Kan man få en opskrift på den formodede
  fedtfattige kartoffelsalat. Jeg troede aldrig jeg ville kunne tillade mig at spise kartoffelsalat igen, men nu har jeg da fået fornyet håb her til grillsæsonen.
  På forhånd tak.
  Bente

 4. Klaus – Velkommen til og tak for de pæne ord. Jeg tænkte godt på Serrano og Parma, men det blev ved det kendte. Måske næste gang. Kartoffelsalaten MÃ… du helt sikkert prøve, den er bare guf! Jeg har også lige været inde og snuse hos dig, og det ser også spændende ud.

 5. Hej Deborah,
  Det ser virkeligt lækkert ud. Virkeligt pænt billede. Jeg kan osse anbefale at vikle kyllingen ind serrano eller parma skinke. Det smager supergodt. Og kartoffelsalaten må jeg helt sikker prøve!

  mvh Klaus

 6. Donald – Jeg siger dig, det er en enkel ret, men det er ofte også meget lækkert. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dig at prøve kartoffelsalaten – Du har helt ret, at pynte pænt betyder da meget for “lækkerfaktoren” visuelt 🙂 Og kyllingen er easy piecy, lad vide, hvis du forsøger dig! Tak for din hilsen!

 7. Av hvor lækkert! Og så er det nogenlunde nemt at lave. Pyntning eller arrangement så kartoffelsalaten ser skøn ud — så smager den altså også bedre, det har indflydelse på smagsløgene, mere eller mindre direkte:-)

Der er lukket for kommentarer.