Gåture og solskin

img_3336opt.jpg

Himlen har været blå, blå, blå idag, som det ses ovenfor. Nedenfor ses også en hortensia, og begge smukke synes jeg.

Anita, kom med et lille ønske til mit motiv før, og jeg tror faktisk at hun her finder, det hun efterlyste? – Lad vide Anita!! 😉

img_3171opt.jpg

img_3169opt.jpg

Jeg har været ude og gå igen idag. 1 times gang, og masser af fotografering. Jeg har gået igennem Ordrup Kirkegaard, hvilket jeg også gjorde igår. Der er basis for mange ture derover, og ikke mindst billeder. Jeg laver en samling på Flickr, og skal lade vide med et par smagsprøver, når de er klar. Jeg er ikke engang færdig med dem fra Galopbanen endnu 😀

Nu vil jeg slappe lidt af, måske endda gå ud på altanen. Nej jeg gjorde det lidt, da jeg kom hjem, med et stykke af kagen fra igår – uhm, den er altså god, men det er godt nok kun til særlige lejligheder. Hold op en kaloriebombe 😮 Inden jeg kan slappe af, har jeg lige lidt fotos, jeg skal uploade – jeg er jo nødt til at prøve at følge med, ellers går det jo helt galt 😉

2 thoughts on “Gåture og solskin

Der er lukket for kommentarer.