Tanker om fotografering

img_3168opt.jpg

Så blev det morgen og kaffen er på plads, og mig – jeg ér vist bare!!! Lidt smadret ovenpå igår, men langtfra så slemt som forventet, så det er godt. Igår da jeg var ude og gå, fik jeg tage enormt mange fede billeder. Med muligheden for at fotografere uden hæmninger, er min facination af det kun blevet endnu større og jeg er helt ekstatisk over mulighederne og alle de motiver jeg møder. Især blomsterne byder på så meget synes jeg. Ikke kun dem selvfølgelig, men se nu bare den her hortensia – det er da fantastisk!! 😀 Iøvrigt fik jeg også det ene af de to fotos til fotoudfordringen “i hus” igår. Men det får I ikke at se endnu – nej hvor jeg er tilfreds med det …Det er da sjovt at lege med 🙂

Nu skal Anita prøve kræfter med den alvorlige verden på den konto. Og rigtig meget held og lykke til hende. Hun tager nogen fabelagtige fotos, som jeg hele tiden har beundret meget. Jeg var aldrig et sekund i tvivl om, at de ville vælge hende, omend så sidste “hurdle” skal forceres, så tror jeg på det!!! You go girl – du har virkelig fortjent det!

Det er altid dejligt, når andre også kan se “noget” i det man gør, og forsøger at få frem i sine fotos. Det glæder ihvertfald altid mig, når andre også har glæde af mine, og sådan tror jeg, de fleste fotografer har det. Forleden roste en god ven mine fotos, og gav mig et forslag på den konto. Om jeg gør det ved jeg ikke, men bare det, at han synes så godt om dem, at han kom med forslaget betyder da uendeligt meget. Tak for det! Og mange andre, har da også kommet med pæne ord på den konto, og det glæder hver gang.

Kunsten og ballancen i hvor mange fotos man skal vise i sine indlæg kan være svær, synes jeg. Når man har så mange gode man “vil af med” og gerne vise frem. Men faktisk synes jeg, at “less is more” meget ofte. Det kommer selvfølgelig an på, hvad man vil med dem. Når man som jeg, f.eks. skal fortælle om en dag på Galopbanen og de forskellige løb, så er et par stykker el. 3 okay. Flere kan også være det for at illustrerer stemningen dernede. og det har jeg også forsøgt. Sidst fik jeg taget så mange, at jeg næsten blev kvalt i min egen begrejstring, men så er der jo heldigvis Flickr

Som hovedregel er mine fotos aldrig manipuleret. Det er den rå og uforfalskede vare I får. HVIS jeg en sjælden gang imellem tyer til det, så skriver jeg det, ved foto el. i teksten – så ved I det.

Jeg startede med at kalde dette et indlæg om alting og ingenting – det blev det slet ikke, det blev om fotografering 😉 Sådan kan man starte ud og tro, man skal skrive noget andet end det, der kommer ud. Iøvrigt har jeg en ide på den konto her med fotos, men den hører I forhåbentlig om senere…. hvis deltagende parter vil være med!

3 thoughts on “Tanker om fotografering

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Gåture og solskin

  2. 🙂 Jamen det var så lidt – You’re so welcome 😉

    I lige måde – tak for rosen og tip. Faktisk har jeg 2 billeder mere, hvor det ene er, som du vist nok efterlyser, jeg giver dem bare ud i små portioner. Det gør jo ikke noget at have flere forskellige vinkler på det vel? Jeg poster det om lidt, når jeg skal skrive lidt, så ser vi om det er sådan, du mener – og ellers må du jo fortælle mig hvordan :)>-

  3. Hold da helt ferie mand, nogle søde ord! Tusind tak for dem Deborah 🙂

    Jeg regner med, at jeg godt må give min mening til kende og på den konto vil jeg gerne rose dig for hortensia-billedet i indlægget. Motivet er supergodt og spændende med lys og skygge og så ville det blive dobbelt så smukt, hvis du lagde dit skarpe fokus forrest på selve blomsten (der hvor de lyse blomster plus knopperne er, så det øvrige og bagvedliggende af den istedet blev sløret.

    Det er bare min umiddelbare tanke (se, nu bliver man teknisk-nørd af al det her iStock-noget *ups*) :”>

Der er lukket for kommentarer.