Aftenhilsen

img_3339opt.jpg

img_3372opt.jpg

Så gik endnu en dejlig dag. Ikke at der har været sket noget helt fantastisk særligt overhovedet, men med sådan et vejr, skal man da være et skarn, hvis ikke man var i godt humør. Helbredet… tal ikke om det! 😮 Nu er det snart tid til specialisten, så kan jeg vel for hulen få at vide, hvorfor jeg har så ondt, omend jeg tvivler på, at nogen kan gøre ret meget ved det 🙁

Var ude og køre i formiddag og synes lige, I skulle se Øresund sådan en dag som idag og så synes jeg, vi trængte til lidt gult ovenpå alt det pink og lyserøde 😉 Dorte kom forbi til en kop kaffe, og vi spiste de absolut sidste stykker af mazerinkagen. Hun kunne godt lide,men kunne ikke spise op. Den er også meget “heftig”.

Ellers har jeg prøvet at få lavet noget her, og jeg har bakset lidt med et plugin, jeg gerne vil have op og køre, men det kommer nok. Måske ikke ved egen hjælp, men ….med tid kommer råd.

Iøvrigt fik jeg bestil bogen – “Hvide tænder” idag på biblioteket (online), men der er megalang ventetid, så jeg har bestilt den på engelsk først, og får jeg ikke nok ud af det, så har jeg også bestilt den danske, og så fik jeg forlænget dem jeg har.

Nu vil jeg ind og hvile – jeg er træt -var relativt tidligt oppe imorges, og det kan jeg mærke nu….. hav en god aften 🙂

3 thoughts on “Aftenhilsen

  1. 🙂 Tusind tak Marianne – Det vil jeg klart benytte mig af. Jeg prøver lige at bakse lidt mere selv, og lykkes det ikke “råber jeg hjælp”! 😉 Dejligt at du nyder ferielandet!

  2. Sig endelig til hvis du har brug for hjælp til plug-in’et.. Jeg synes det var ret nemt at installere, så jeg kan nok godt supporte fra ferie-landet 😉

Der er lukket for kommentarer.