Hvad er sommer for dig?

img_3172opt.jpg

Det kan jo være så individuelt. Alle har visse steder, minder og forskelligt, der minder dem om sommer. For nogen kan det være en festival, andre en campingtur, speciel mad, musik og mange mange andre ting. I min familie, har vi aldrig haft en fast sommer tradition, så jeg har ikke “lige det” bestemte, der er sommer for mig. Det er mange ting.

En ting, som ihvertfald er sommer galopbanen, og hestene. Løbene starter jo godt nok i foråret, men de er altså indbegrebet af sommer.

img_3072opt.jpg

Da vi var børn, var det at grille, som for de fleste indbegrebet af sommeren. Højdepunktet var pølser – uhm, sådan nogen grillede bæster smager nu godt. Det er meget længe siden, jeg har fået sådan en. I det hele taget længe siden, at jeg har grillet overhovedet noget sted. Jeg nåede det aldrig i mine to huse. Det har igen noget at gøre med, at jeg altså ikke tændte op i grillen bare til mig. Og så har jeg altid været lidt “en pivskid” omkring det med at tænde op og sådan noget. Så det blev aldrig til noget. Nu bor jeg så her, og kunne godt have en mini-en på altanen, og det kommer nok også. Til de her pølser hørte den nok så berømte kartoffelsalat – nej hvor vi åd!! 🙂

img_3253opt.jpg

Iste er dejligt i varmen, og meget simpelt at lave – det er først blevet en fast sommerting fra sidste sommer, hvor jeg begyndte at lave det. En anden meget sommeragtig ting er hjemmelavet lemonade. Det har jeg prøvet at lave, da jeg boede i huset, og det smager bare godt. Har du aldrig smagt det, så prøv det endelig. Den opskrift, jeg brugte var ikke lige denne – der var ikke nelliker i, men hvis du vil have den nøjagtige jeg brugte, så sig til, så skal jeg sende dig den.

Jeg skal gøre mig klar. Jeg skal ud og gå min tur, men udover det kommer far med bilen om lidt. Foreløbig god dag derude…

iste-close-up1.jpg