Improviseret frokostpesto

img_3412opt.jpg
Frisk basilikum

img_3414opt.jpg
Tilsættes olivenolie

img_3416opt.jpg
Pinjekerner, salt og hvidløg – en tur i blenderen….

img_3421opt.jpg
Og hey pesto! 😉 Der pyntes med cherrytomater, som også smager godt til.Jeg manglede noget, og det var først senere, at det slog mig, at det var osten, der manglede. Hm, men helt dårligt var det nu ikke!

6 thoughts on “Improviseret frokostpesto

  1. Tak allesammen – jamen det smager også godt. Man skal bare lige finde forholdet mellem olie og basilikum, men det kan man jo selv tilpasse. Og ja den er helt sikkert “en eyepleaser” 🙂

    Lene – Selvfølgelig må du det – jeg fandt lige en proff. opskrift, som I kan kigge på også – osten skal være parmesan-ost eller pecorino, men pas på med saltet, da osten salter også!. Jeg ristede ikke pinjekernerne, men det ville nok have givet en god smag, som skrevet står. Jeg gad ikke 😉

  2. mums jeg har aldrig prøvet selv at lave pesto, men det lyder jo nemt og ualmindelig lækkert. Og osten hvad sku det være for en, om jeg må spørge? 🙂

Der er lukket for kommentarer.