Wow – Tillykke og Godnat

img_3287opt.jpg

img_3216opt.jpg

Først et stort tillykke til Anita, som selvfølgelig kom igennem “nåleøjet” – jeg var ikke i tvivl, og er oprigtigt glad på hendes vegne. Bliver spændende at følge! Og tak for snakken Anita! 🙂

Dernæst en godnathilsen, for jeg skal snart i seng, så jeg kan prøve at være tilnærmelsesvis frisk imorgen på banen. Jeg har ikke helt fået sovet nok de seneste dage, så jeg må hellere idag. Billederne er fra gåture på to hinanden følgende dage på Ordrup Kirkegård, hvor der er meget smukt, og himlen har været lige så blå idag 😉 Der kommer mere fra Ordrup Kirkegård på et senere tidspunkt.

I hører jo nok noget, når jeg engang kommer hjem. Men jeg lover, jeg ikke tager for mange denneher gang 😉 Kan I nu sove godt derude og god lørdag! |-)

2 thoughts on “Wow – Tillykke og Godnat

  1. Anita – Det lyder super med et par film – måske du kunne fortælle på bloggen, hvad du har set, og hvordan de var! Det ser ud til at blive filmvejr her idag mere end banevejr – det øser ned her! :((

  2. Endnu en gang tusind tak Deborah og selv tak for snakken på Messen 🙂

    Sov rigtig godt når du kommer så langt. Jeg selv har været en tur i Blockbuster og leje et par premierefilm, så jeg kommer nok ikke i seng sådan lige foreløbigt 😉

Der er lukket for kommentarer.