Dagens lyspunkt

img_3666opt.jpg

Jeg er kommet hjem. Der var 3 løb tilbage, da jeg gik, men ærligt så mistede jeg lysten. Dels småregnede det, og dels så har jeg ondt. Og så var der et par andre detaljer også, men det korte af det lange – det har været en underlig dag. Selv vejret teede sig, solskin og midt i det regn! Løs hest på banen, endda favoritten i et af løbene.

Så det største lyspunkt på dagen, er de her billeder af den smukke hortensia, som er samme specielle slags, som jeg før har fotograferet. Denne har dog en højde der gør, at den er langt nemmere at fotograferer. Og her er lige det Anita efterlyste forleden – igen 😉

Der er selvfølgelig også billeder fra løbsdagen, men jeg orker ikke lige nu. Det må blive imorgen. God aften.

img_3667opt.jpg

img_3670opt.jpg

6 thoughts on “Dagens lyspunkt

 1. Henriette – Jeg forstår ikke det med billederne på smartlog? Vil det sige, for at uploade et billede, er du nødt til at fjerne et? Nå, men hvorom alting er, så læs mere om WordPress her – jeg er ihvertfald meget, meget glad for det:

  http://wordpress.org/

  http://wordpress.dk

  http://ordpress.dk/

  Jeg har en meget lille altan mod øst, hvor man hvis man er superkreativ måske kan få en stol ud 😉 og så har jeg en stor dejlig altan mod syd/vest. Du må se og finde ud af det med billederne, men ellers er der jo altid Flickr, hvor du kan lægge dine billeder, så vi kan se dem. Der har jeg også mine!

 2. Ja jeg mener også det skulle være helt lige til. Men det virker til at jeg bare ikke kan uploade flere billeder end dem jeg allerede har. Jeg tror jeg vil spørge mig for, god ide.

  WordPress??? Det undersøger jeg lige. Jeg er igang med at lave min egen hjemmeside. Der ville jeg egentlig linke til smartlog, men det ender måske med at jeg simpelthen skifter blog.. Nu må vi se, det tager sin tid at få sat op…

  OG OG det er lidt morsomt… Jeg har også “kun” to altaner!! DE er dog meget små. Og jeg har taget nogle fine billeder derfra, men dem er det heller ikke lykkedes at få lagt ud… Endnu

 3. Hej Henriette

  Tak for hilsen og jeg er glad for, at du nyder fotos 🙂

  Mig ikke forstå #-o – du har da uploadet nogen billeder derinde. Om det er den ene el. den anden slags, skulle jo være samme “surdej”?? Nu kender jeg ikke smartlog, men ellers prøv at spørge ud i blogsværen – der er garanteret nogen, der gerne hjælper. Ellers ville jeg sige, at jeg synes, du skal skifte til Word Press 😉

  Nej hortensiaen er ikke min, jeg har bare lånt den til fotografering. Jeg mødte den på vej over til bilen, da jeg havde været på galopbanen. Jeg har “kun” to altaner, og ingen have mere.

  Også god lørdag aften til dig.

  Deborah

 4. Hej Deborah.
  Jeg ELSKER hortensia, og nyder de smukke fotos. Jeg har selv taget et par fine billeder af mine egen mere ydmyge altan blomster, men jeg kan dæleme ikke får smartlog til at oploade dem, så jeg kan ikke lægge dem på min blog… ÆV
  Har du en have de gror i??

  Jeg finder vel ud af hvad der er galt på et tidspunkt. 🙂
  God lørdag aften

  Venlig hilsen Henriette

Der er lukket for kommentarer.