Snegle og så snegle…

img_3658opt.jpg

img_3662opt.jpg

På vej hjem fra Galopbanen går jeg igennem et område med meget skov. Der er mange snegle, og de almindelige skovsnegle, var jeg ved at falde i, på vej over. Om det er en sådan jeg har fanget, eller den berygtet “dræbersnegl” ved jeg ikke – (du kan læse mere om snegle her), men ihvertfald mødte jeg en, jeg ikke møder så ofte – Vinbjergsneglen. Er ikke så kendt udi snegle, men synes lige, at det var noget helt nyt at fotograferer, omend det aldrig bliver yndlingsemnet 😉

2 thoughts on “Snegle og så snegle…

  1. Irene – 🙂 Det var da også lige det, jeg tænkte, da jeg næsten “vaede i dem til knæene”, så måtte der komme noget godt ud af det. Iøvrigt har jeg lige set et foto i Søndagsavisen af en dræbersnegl,og jeg tror dælme, det er sådan et bæst, jeg har fanget. Bortset fra skaden den forvolder er den jo køn nok som fotomodel 😉

  2. Inden jeg læste din tekst Deborah… tænkte jeg… JA hvorfor ikke fotografere sneglene. Jeg ser dem hver eneste dag når jeg går tur med hunden…underligt jeg ikke selv har fået den idé 🙂

Der er lukket for kommentarer.