Typisk

img_2754opt.jpg

Her til morgen vågnede jeg op til en himmel, der var og er mere grå end noget som helst andet! Faktisk så grå, så den kunne være en indikator for regn. Jeg nåede lige at tænke tanken, at det i det mindste ikke regnede, så stod det ned 🙁 Men måske det bare var en byge og det klarer op, ligesom sidst, hvor det jo endte med at være en fin dag. Jeg håber, jeg synes, det lysner en anelse, omend kun en anelse, og blæser gør det også. Talte med min veninde i England igår. De var midt i oversvømmelser derovre! Håber ikke vi skal til det igen, omend jeg jo sidder sikkert her på 2. sal medmindre det kommer ind fra oven.

Nå, men bare lige en kort hilsen. Det var min mening at tage tidligt på banen, men med dels vejret i den tilstand og dels mine smerter, der ter sig som de nu gør, så bliver det ikke tidligt.