Filmpause

img_3633opt.jpg

Jeg trænger til en pause nu. Alt det her tager oceaner af tid, og jeg har siddet her flere timer nu. Dels det og dels kommer der film jeg gerne vil se – Mit hus i Toscany (My Umbria House). Igår var paraplyerne også i brug, og det regnede faktisk ret meget en overgang, men gik over igen, som jeg forlod banen. Later….

2 thoughts on “Filmpause

  1. Kaja – Jeg havde også set den viste det sig, men det er sådan en film, der godt tåler et gensyn, synes jeg. Nej der vil næsten altid være “kunstneriske friheder” i en film. Hvorfor forstår jeg bestemt langtfra altid, fordi det ofte (efter min mening) slet ikke er nødtvendigt. Jeg vil læse bogen også, det tror jeg, kunne være interessant.

  2. Jeg så også filmen, den var meget sød. For ikke det skal være løgn, har jeg selv købt den for en uge siden, men pyt med det. Jeg er igang med at læse bogen og synes, den er god. Filmen følger ikke helt bogens handling, men sådan er det vel altid.

Der er lukket for kommentarer.