To do or not to!

img_3715opt.jpg

Jeg har lige været ude og køre, og skal nu – efter planen ihvertfald, have skrevet det sidste af lørdagens galopanekdoter. Det er også okay, jeg er bare træt, træt, træt. Mentalt, fysisk, psykisk og hvad man ellers skulle kunne finde på. Gider ingenting overhovedet. Når jeg ikke gider skrive blog el. ordne billeder, så er den dælme gal da. Så måske jeg bare tager den slapper og så vender tilbage med fornyet energi senere på dagen.

Var det ikke, hvad jeg ville sige til andre, hvis de havde det som mig – jo det var.

Altså, det bliver sådan – later! Fotoet er en af 3 sommerfuglebuske, som tittede op over et stakit lige her rundt hjørnet. Jeg har altid elsket dem, og disse var specielt flotte. Og mod den truende himmel så ganske især. Den er stadig kun truende og ingen vand.