En absolut nødvendighed og så på tilbud

img_3748opt.jpg

Ja det var ovenfor siddende sæt idag. Jeg har haft en gammeldags pincet i årevis, og den har fungeret okay. Da min mor gik bort, blev jeg endnu en af slagsen rigere. Så skulle man jo tro, at mine trængsler udi hårfjerning var løst.

Det var de også indtil forleden, hvor alt hvad der hedder pincet her i huset, var pist væk borte! Intet mindre end en intern katastrofe!! Dels skal der plukkes øjebryn og dels har jeg de her irriterende sorte hår, der gror ud underlige steder på hagen, og som SKAL fjernes det sekund, de optræder ellers får jeg et mindre hysterisk anfald. Det var nu mange dage, jeg havde stået på hovedet efter den her ihverfald bare ene skide pincet. Uden held. Det ligger nu ellers ikke lige til mig sådan at blive hys, men jeg var meget tæt på idag, og vil slet ikke bare tænke på længden af mine ansigtsplageånder!!! Automobilet blev startet og første stop var Matas for en pincet, og det kunne ikke gå hurtigt nok. Men lykken smilede til mig for viste sæt kostede, hvad en pincet i det her mærke normalt koster og den er GOD, den her pincet.

Jeg har ikke prøvet dem bedre. Sættet fandtes i op til flere farvestrålende farver, som det ses, valgte jeg en grøn, og deri er både saks, neglebåndsskærer, fil og som sagt pincet. “Modellen” billigere i pincet bare, kostede 80,- kr., så der er ikke noget at betænke sig på. Mangler du en pincet, så er det nu. Mærket hedder Vitry og det er helt sikkert den bedste pincet, jeg nogensinde har haft. Wow! Og hvor skønt at få plukket bryn og alt det andet 😀

P.S.: For at yde service, har jeg ledt højt og lavt efter et link til det famøse sæt, både hos Matas og andre steder, men det findes altså ikke. Men Matas, kan I vel også godt finde.

2 thoughts on “En absolut nødvendighed og så på tilbud

  1. Randi – dejligt at høre, det ikke kun er mig der går “i koma” over det . Jeg har jo så i princippet også 3, men jeg har altså ikke fundet de to andre :-“

  2. Jeg bliver ligesom dig helt hysterisk hvis jeg ikke kan finde én af mine tre (!) pincetter. Følelsen af små stubbe under øjenbrynene er aldeles uudholdelig. Godt du fik dig en ny 🙂

Der er lukket for kommentarer.