Nyt liv i vase

img_3737opt.jpg

Jeg var lige på altanen og kigge til blomster – eller rettere det der er tilbage af dem. Ikke noget kønt syn. På den vestvendte altan, ved jeg ikke om I husker, at petuniaerne fik en klipning efter den ene kasse var styrtet i dybet? Nå, men dem på altanen mod øst, står på gulvet, så af den grund, havde jeg ikke grund til at klippe dem. Men nu er de trods det, at der er blomster på, så forvoksede, at det var nødvendigt. Og med de andre, kan jeg jo se, at de kommer hurtigt igen. Så de fik en klipning. Og så var det, det slog mig, hvorfor ikke putte dem i vase. Det var hermed gjort, og den kom ind til min mor og stå, og et fint nyt bloklys og så var der pyntet op. Lige da hun døde, var det noget jeg gjorde dagligt som det første, tændte lyset ved hendes portræt, og der kunne jeg altid finde noget i haven og stille ved hende. Det kniber jo nu, og behovet er heller ikke så påtrængende mere, selvom INGEN kan være i tvivl om, at jeg savner min mor. Men idag fik hun altså både lys og blomster. Og så dufter de jo også. Englen er købt lige før mor døde, mor nåede ikke at se den, men hun elskede dem også. Den blev købt for at fejre, at jeg fik min pension i sin tid. Rammen mor står i var faktisk en jeg havde købt, som hun skulle have haft til sin fødselsdag det år, med et portræt af min far i.

img_3738opt.jpg

img_3740-opt.jpg