Planteadoption

img_3743opt.jpg

Som nævnt før, har jeg mange potteplanter. Langt de fleste, har en historie og er aflæggere. Enten fordi jeg har “stjålet” et blad el. noget hvor jeg kom frem, eller fordi jeg har fået forærende. Alle de planter, jeg havde næsten, der ikke betød noget særligt for mig (hvis man kan sige det om mig!), blev givet væk, da jeg flyttede så faktisk har jeg kun de kæreste tilbage 😀 Det er der nok nogen, der vil grine af, og det er iorden.

Den her er en “tyvkost” – man siger iøvrigt de gror bedst 😉 Og hvis jeg tager ud fra denne, som er højst 5 år gammel, så passer det fint. Det skal så siges, at jeg har studset den kraftigt, for den truede simpelthen med at vælte så omfangsrig blev den. Det er her pointen med dette indlæg kommer. Et blad som du ser på billedet, var alt, der skulle til for at skabe hele denne flotte plante. De er meget moderne p.t. og kan sandelig også købes for penge. Men de er forbavsende lette at formere. Endnu hurtigere går det, hvis man tager en gren, som man bare stikker i jorden, når den har tørret nogen dage. Og voila, man er på vej til en smuk plante som denne. Har du lyst til at få sådan en, så kontakt mig, for har jeg ikke lige en plante på lager, så kan du altid få “en sending” blade og forsøge dig med. Jeg føler, at man har et helt andet forhold til planterne, når man har fulgt dem fra små 🙂

6 thoughts on “Planteadoption

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Massevis af aflæggere

  2. Kaja – Ja den er fin! Hoya har jeg, og ja de er meget nemme. Jeg er nok den eneste, der ikke er “hoppet med” på orchideerne endnu 🙂

  3. Hej Deborah
    Din blomst har vel nok udviklet sig flot.
    Jeg elsker også blomster, men det kan godt knibe lidt med pladsen, for jeg har svært ved at kassere. Lige nu har jeg overvejende orchideer og Hoya, begge er meget taknemmelige planter.

  4. Cool 🙂 Jeg har en kæreste som er ivrig læser af din blog, og hun opdager nok den her kommentardel, men ellers siger jeg det lige videre 🙂

  5. Rico – De fleste sukkulenter (som den her hører til), er lige så lette næsten. Ikke på helt samme vis godt nok, men næsten. Jeg har mange andre, så hvis du vil have andre “børn”, så sig til. Men jeg har tænkt, at poste indlæg om nogen af de andre også. So watch this space 😉 Tak for besøg og hilsen – dejligt 🙂

  6. Lur mig om ikke vi lige netop har købt sådan 🙂 Jeg var ikke klar over at de var så nemme at formere, det skal jeg lige huske næste gang vi er ude at handle :-“

Der er lukket for kommentarer.